Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn 2B-Safe, een ingenieurs- en adviesbureau dat gespecialiseerd is in de bouwsector, actief over heel België. Onze diensten zijn beschikbaar voor zowel particuliere projecten alsook voor projectontwikkelaars, openbare aanbestedingen, bedrijven, enz.

Een zeer groot masterplan project, meergezinswoningen, een kleine verbouwing of de nieuwbouw van uw droomwoning, wij kunnen u altijd verder helpen!

Wat kan 2B-Safe voor u betekenen?

U kan bij ons terecht voor advies op maat: van EPB-verslaggeving en veiligheidscoördinatie tot asbestinventarisatie. Hiernaast bieden we allerlei aanvullende diensten aan, waardoor u bij ons steeds volledig in orde bent en zorgeloos kunt renoveren of bouwen!

Zo bestaat een van onze diensten er bijvoorbeeld in om u op de hoogte te brengen van de premies waar u recht op heeft en deze voor u aan te vragen.

U kan bij ons ook terecht voor opmaak van EPC bij verkoop en verhuur, plaatsbeschrijvingen, blowerdoortests (luchtdichtheidsmetingen), rioolkeuringen, infraroodonderzoek, energieaudits, ventilatieverslaggeving, … .

Vindt u niet meteen wat u zoekt of heeft u een vraag? Aarzel niet om ons te contacteren.

Team

Kunnen wij u helpen?