Plaatsbeschrijving

De plaatsbeschrijving voor aanvang van bouwwerken:

Wanneer u gaat bouwen of renoveren juist naast een bestaand gebouw, dan laat u best voor aanvang van de werken een plaatsbeschrijving opmaken van het aanpalende goed. Zo zal de eigenaar van het aanpalende goed U niet verantwoordelijk kunnen stellen voor reeds bestaande schade aan zijn gebouw.
Het is ook aan te raden om een plaatsbeschrijving op te maken van het openbaar domein zodat de lokale overheden U niet kunnen verantwoordelijk stellen voor reeds bestaande schade. Wij stellen voor aanvang van de werken een gedetailleerde beschrijving op van de bestaande toestand, waarbij de bestaande gebreken (scheuren, barsten, vochtschade) vastgesteld worden dmv een beschrijving en een zeer uitgebreide fotoreeks. Deze plaatsbeschrijving ontvangen alle partijen via aangetekend schrijven. De plaatsbeschrijving dient te worden uitgevoerd vóór aanvang der werken en kan na elke fase van het bouwproject opnieuw uitgevoerd worden indien noodzakelijk.

Ook voor plaatsbeschrijving van verschillende wooneenheden, grote gebouwen of van studentenkamers kan u bij ons terecht.

Kunnen wij u helpen?